تقویت آنتن موبایل اداری
تفاوت تقویت آنتن موبایل اداری با خانگی
تقویت آنتن موبایل اداری عموما به بوسترهای فول باند گفته میشود که توان پشتیبانی از تمامی اپراتورهای فعال در کشور را دارند . بدلیل کاربران زیادی که در ادارات و اماکن تجاری و دولتی در حال تردد و رفت و آمد میباشند و نیز تنوع خطها و اپراتورهای مورد استفاده مراجعه کنندگان ، بوسترهای فول باند به این مراکز توصیه میگردد . در مصارف خانگی می توان انتخاب نمود که بوسترانتخابی صرفا کدام اپراتور و یا کدام نوع از حالات شبکه را تقویت نماید . در مصارف خانگی برای تقویت آنتن دهی همراه اول می توان از بوستر دوباند 900/1800 استفاده نمود و یا برای آنتن دهی اپراتور ایرانسل ، از بوستر 900/2100 بهره جست ، همینطور برای تقویت آنتن رایتل نیز تقویت کننده 900/2100 مورد مصرف قرار می گیرد ولی برای یک محیط اداری باید تمام این باندها را در کنار هم داشته باشیم تا بدین واسطه نیاز تمام کاربران برآورده گردد .
قدرت خروجی تقویت آنتن موبایل اداری
از دیگر تفاوتهای بوسترهای خانگی و اداری ، قدرت خروجی آنهاست . بوسترهای اداری توان پوشش دهی مکانها با مساحت بالاتری را دارند و می توان تعداد دو یا چند طبقه از طبقات یک ساختمان را بواسطه نصب این سیستم ها ، آنتن دهی نمود . بوسترهای خانگی دارای توان خروجی و قدرتی معادل 17 تا 23 دسیبل هستند که این قدرت در تقویت کننده های اداری بالای 23 دسیبل میباشد. میتوان با نصب اسپلیتر در خروجی بوسترهای موبایل ، امواج تقویت شده را به تعداد بیشتری آنتن فرستنده منتقل نمود و اتاقها و فضاهای متعددی را با آن پوشش دهی کرد.
تکنولوژی بکار رفته در بوسترها
بوسترهای اداری بدلیل آنکه دارای قدرت خروجی بیشتری هستند و اینکه امواج هم در حالت ارسال و هم دریافت تقویت میشوند ، باید دارای سیستم های ALC بوده که در صورت بروز اختلالات فرکانسی ، سیستم را به حالت STAND BY برده و به دکل بی تی اس منطقه ، امواج مختل کننده ارسال ننماید ولی بوسترهای خانگی بدلیل توان پایین آنها ف عموما دارای این تکنولوژی نمیباشند .