طریقه نصب تقویت کننده انتن موبایل

طریقه نصب تقویت کننده انتن موبایل بصورت گام به گام
میخواهیم دستگاه تقویت موبایل خریداری شده را در مکان فاقد آنتن موبایل ، راه اندازی نماییم . برای انجام کار را بصورت قدم به قدم آموزش نصب تقویت کننده موبایل برای همراهان سایت تماسیار شرح میدهیم . برای این منظور ابتدا باید محل استقرار آنتن گیرنده را جهت دریافت امواج ورودی به بوستر موبایل مشخص نماییم . برای اینکار نیز لازم است که نزدیک ترین فاصله به مکان فاقد آنتن موبایل که نیازمند سیگنال دهی است را مشخص کنیم . نزدیک ترین فاصله یعنی نقطه ای که بتوان مسافت ایجاد شده را با کابل کواکسیال به ریپیتر موبایل متصل نمود .
نرم افزار تقویت آنتن موبایل جهت راهنمای نصب تقویت کننده آنتن موبایل
در پلی استور و اپل استور نرم افزارهای فراوانی جهت سنجش سیگنال موبایل وجود دارد . می توان با نصب ان بر روی تلفن همراه ، قویترین مکان را از لحاظ میزان آنتن دهی تعیین نمود . ولی برنامه افزایش قدرت انتن دهی مناسب که دارای رابط کاربری مناسب و خوبی است ، می توان از 1- netmonitor و نرم افزار بعدی
2- G-NETTRACKLITE است . با نصب این دو نرم افزار که البته مخصوص گوشی های اندرویدی است و می توان قویترین نقطه دارای سیگنال را تعیین نمود . برای بررسی بهتر نیز می توانید حالت شبکه تلفن همراه خود را تغییر دهید .گوشی را بر روی 2G-3G-4G بصورت مجزا مکان یابی نمایید .
تعیین مکان آنتن گیرنده
پس از تعیین این نقطه اقدام به بستن آنتن گیرنده در آن نقطه می نماییم . طول فاصله مسیر آنتن گیرنده تا محلی که ریپیتر موبایل در آنجا نصب میگردد را سنجیده و کابل متناسب با این مسیر را کانکتور میزنیم .دقت کنید که آنتن گیرنده و دستگاه ریپیتر باید دارای اختلاف ارتفاع حداقل پنج متری باشند . اختلاف عرضی مناسب نیز باید رعایت گردد که حداقل 10 متر است . این امر به این دلیل است که با رعایت این فواصل ، سیستم پس از راه اندازی به حالت لوپ و ایجاد تداخل فرکانسی که موجب عدم امکان برقراری تماس میباشد نمی رود.

عیب یابی و رفع ایراد در نصب تقویت کننده انتن موبایل
در این مرحله پس از آنکه سیستم را بطور کامل نصب نمودیم . با نصب آنتن فرستنده و روشن نمودن ریپیتر موبایل در محل ، اقدام به برقراری تماس در آن محیط مینماییم . در صورت عدم امکان برقراری تماس مناسب ، اعمال زیر را انجام داده و از صحت انجام عملیات اطمینان حاصل مینماییم :
1-کانکتورهای نصب شده را بررسی مینماییم تا مطمئن گردیم سیگنال با مشکل به ریپیتر نمیرسد.
2-آنتن گیرنده را در حول محور نصب شده با زاویه های سی درجه میچرخانیم و پس از هر بار حرکت ، اقدام به تست تماس میکنیم
3-جهت آنتن فرستنده را تغییر میدهیم تا از عدم ایجاد اختلال فرکانسی مطمئن گردیم.
4-دقت نماییم که آنتن فرستنده را پشت اجسام فلزی و یا ستون و موانع قرار ندهیم تا امواج تقویت شده بخوبی ارسال گردد و محیط را تحت پوشش قرار دهد .
5-ممکن است بدلیل ضعف سیگنال دریافتی و بلند بودن طول مسیر ، سیگنال قوی و مناسب به ریپیتر نرسد که استفاده از کابل باکیفیت بالاتر میتواند در این مورد راهگشا باشد
6-از مناسب بودن ریپیتر سازگار با محیط خود اطمینان حاصل نمایید ، ممکن است امواج قابل تقویت ریپیتر خریداری شده با امواج موجود در محل سازگار نباشد
سلام ،،، در یک محیط کار گاهی که در مسیر جاده ها ویا در کوهستان میباشد ،، چه نوع دستگاه ریپیتری وجود دارد ؟؟ منظور این است که آیا دستگاه ریپیتر برای محیط های بیرون وجود دارد ؟؟
سلام و خسته نباشید. من یك كارگاه خیاطی دارم که متاسفانه هیچ سیگنال انتنی نداره. میخواستم بدونم با صب این بوستر و انتنش ایا بعدا از نظر قضایی دچار مشکل نمیشم?