آنتن تقویت موبایل

انواع آنتن تقویت موبایل
آنتن های تقویت که توان بالا بردن میزان سیگنال موبایل را در محیطهای با کمبود سطح آنتن دهی مواجه هستند را دارند ، دارای مدلهای مختلف میباشند که هر یک دارای قابلیت های مختلف و منحصربفردی است .قابلیت هایی که سبب اختلاف در سیستم های تقویت کننده آنتن دهی میشود شامل موارد زیر است:
بازه های فرکانسی :
یک بوستر موبایل بسته به طراحی مدارات آن و امپلی فایرهای بکار رفته در آن ، میتواند بازه های مختلفی و یا تنها یک بازه فرکانسی را تقویت نماید .
بوسترهای تک باند توانایی تقویت باند GSM و بازه فرکانسی 900 مگاهرتز را دارا هستند . بوسترهای دوباند میتوانند علاوه بر باند GSM ، یکی از باندهای 3G و یا DCS را پشتیبانی نمایند. بوسترهای سه باند نیز هر سه باند ذکر شده را میتوانند تقویت کنند و به دستگاههای فول باند شناخته میشوند .
کیت آنتن تقویت موبایل :
پکیج کامل این سیستم ها شامل گیرنده امواج که بسته به نوع بوستر انتخابی میتواند تک باند و یا دوباند و یا WIDE BAND باشد .
تقویت کننده سیستم که میتواند شامل مدلهای ذکر شده در فوق باشد و همینطور فرستنده سیگنال که متناسب با محیط نیازمند پوشش دهی انتخاب میگردد . فرستنده ها دارای انواع مختلفی میباشند که شامل دایرکشنال که میتوانند سیگنال موبایل را در زوایای 360 درجه ارسال نمایند ، آنتن های دیواریکه امواج را در زاویه 120 درجه و روبه جلو پرتاب میکنند و فرستنده های سکتور که برای سیستم های تقویت کننده outdoor دارای استفاده هستند .
انواع کابل کواکسیال که می توان در پروژه های تقویت کننده آنتن دهی موبایل استفاده نمود به ترتیب اولویت ذکر میگردد :
کابل فیدر1/2 ، کابل LMR400، کابل KSR400 ،کابل rg11، کابل کواکسیال LMR300 ، کابل RG6، RG213 و در انتها کابل کواکسیال RG58
ذکر این نکته ضروری است که میزان امپدانس کابلهای مصرفی در این زمینه باید برابر 50 اهم باشد .